ONTWERP EN VISIE

Minus is Scandinavische mode opnieuw gedefinieerd. We ontwerpen vanuit een persoonlijk oogpunt, en we doen het met een vrouwelijke en verfijnde handtekening. We houden ervan om zaken te combineren met mode-flair en de gedeelde ervaring om een ​​vrouw van vandaag te zijn.

Je zou kunnen zeggen dat we voor onszelf ontwerpen. En dat doen we ook! Voor onszelf en alle vrouwen wier leven vol is: familie, vrienden, carrière, ambities. De vrouw die extravert en persoonlijk is.

Ze geeft om haar eigen onafhankelijkheid en geeft nog steeds prioriteit aan haar verbinding met haar geliefden. Ze zet alles in wat ze doet. Haar eigen gevoel voor stijl is interessanter voor haar dan modetrends en ze heeft er vertrouwen in haar eigen klassiekers te kiezen.

Ze houdt van Minus voor het geven van haar stijlvolle, trendy keuzes om zichzelf te zijn zonder afgeleid te worden terwijl ze zich bezighoudt met de vele dingen waar ze elke dag voor moet zorgen: van vergaderingen tot boodschappen doen, en dan vijf minuten in de speeltuin met haar jongste kind. Soms kunnen al deze aspecten van het vrouw zijn van vandaag overweldigend zijn. Onze ontwerpen zorgen ervoor dat uw outfit één ding is waar u zich nooit zorgen over hoeft te maken.

Bij Minus weten we het een en ander over druk zijn, dus hebben we dit opgenomen in onze visie: met elk ontwerp willen we je de vrijheid geven om te zijn wie je bent en om het leven te leiden dat je wilt, terwijl je eruit ziet en je voelt als de beste versie van jou.

© 2019 - 2022 sent by | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel